KURS KODU | T301 |
TARİH | 07-09 Haziran 2024 (Cuma-Pazar) |
YER | Altunizade Kültür ve Sanat Merkezi | Yahya Kemal Beyatlı Konferans Salonu Adres: Altunizade Mah., Sırma Perde Sk. No:23, 34662 Üsküdar/İstanbul |
EĞİTMENLER | Prof. Dr. Bülent Akbaş, Gebze Teknik Üniversitesi, İnşaat Mühendisliği Bölümü (Deprem Mühendisliği, Performansa Dayalı Tasarım, Yapıların Sismik Değerlendirmesi, Çelik Yapılar,Endüstri Tesisleri, Tanklar, Silolar, Tarihi Yapılar, Yapısal Sağlık İzlemesi İzlemesi, Zemin-Yapı) Doç. Dr. Onur Şeker, Gebze Teknik Üniversitesi, İnşaat Mühendisliği Bölümü (Yapı Mühendisliği, Çelik Yapılar, Yapıların Deprem Davranışı, Depreme Dayanıklı Yapı Tasarımı, Sonlu Eleman Modellemesi, Doğrusal Olmayan Analiz.) |
AMAÇ ve İÇERİK | "Türkiye Bina Deprem Yönetmeliği (2018)" ve "Çelik Yapıların Tasarım, Hesap ve Yapımına Dair Esaslar (2016)"da sözü edilen çelik eleman tasarımı ve depreme dayanıklı yapı tasarımı felsefesinin anlaşılmasını sağlamak. |
KATILIM KOŞULLARI | • Eğitim süresi 18 Saat (3 gündür.) • Katılımcı sayısı sınırlıdır. Kursa katılmak isteyen adaylarda başvuru sırası esas alınır. • Kurs sonunda katılımcılara “ TUCSA-YAÇEM Katılım Belgesi” verilir. |
ÖDEMELER | NAKİT ÖDEME Havale/EFT yaparken açıklamaya; YAÇEM T301 Eğitim yazılması gerekmektedir. Garanti Bankası YAÇEM TL Hesabı; Şirket Ünvanı: YAPISAL ÇELİK EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ İKTİSADİ İŞLETMESİ Hesap: 404 - 6299347 TL IBAN: TR91 0006 2000 4040 0006 2993 47 Şube: ACIBADEM KREDİ KARTI ile ÖDEME Kredi Kartı ile ödeme yapmak için aşağıdaki iletişim kanallarından ilgililere ulaşabilirsiniz. Mail: tucsa@tucsa.org Tel: +90 541 769 2268 (Nuh BULUT, Mali İşler Sorumlusu) |
EĞİTİM ÜCRETLERİ | • Mühendisler: 7.200 ₺ • TUCSA Üye Firmaları indirimi: %10 (6.480 TL) • Akademisyen, Kamu çalışanları, Doktora öğrencileri, Yüksek Lisans ve son sınıf Öğrenci indirimi: %20 (5.760 TL) Kurs ücretine; o Kurs süresince çay kahve ikramı, o Ders Notları, o TUCSA-YAÇEM Katılım Belgesi dahildir. FİYATLARA %10 KDV DAHİL DEĞİLDİR ÖĞRENCİLERiN, DEKONTLARI İLE BİRLİKTE ÖĞRENCİ OLDUKLARINA DAİR BELGELERİNİ tucsa@tucsa.org ADRESİNE GÖNDERMELERİNİN ARDINDAN KAYITLARI YAPILACAKTIR |
EĞİTİME KİMLER KATILABİLİR? . | Mühendisler, Akademisyenler, Kamu çalışanları, Doktora öğrencileri, Yüksek Lisans ve son sınıf Öğrencileri. |